Gratis verzending vanaf €40,00

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun ja contact met ons opnemen via info@lazycatsieraden.nl of via ons formulier voor herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden, voor zover redelijkerwijs mogelijk:

De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken.                                                                             Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele actieartikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Wanneer je een artikel retourneert  is dit voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Lazy Cat Sieradern & Fashion accessoires niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten in het geval dat de complete bestelling terug wordt gestuurd) wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat het product bij Lazy Cat Sieraden aangekomen is, terug gestort op de rekening waarmee betaald is.

  • Indien je een artikel wilt ruilen, geef dan duidelijk op het formulier aan welk vervangend artikel je wilt ontvangen.

Wordt een goedkoper artikel geruild, dan storten we het teveel betaalde bedrag terug.

Indien je een duurder artikel kiest ontvangt je een betaalgegevens waarmee je dit bedrag kunt voldoen.  Zodra dit bedrag voldaan is sturen wij het nieuwe artikel toe.

Bij ruilen komen de kosten van terugzending voor rekening van de consument.

We attenderen je er op dat de portkosten bij onvoldoende frankeren van het terruggavebedrag worden afgetrokken.

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]